Maak kennis met
White Zebra

“In het hart van de jungle van het dagelijks leven, staat er één zebra met een uniek verhaal – de witte zebra.”

Maak kennis met Christian Detré, onze bezielde zaakvoerder en de drijvende kracht achter White Zebra.

Over Christian Detré

Op 19-jarige leeftijd, gewapend met slechts een emmer en een spons, begon hij zijn ondernemersreis. Van eenvoudige klusjes bij familie en vrienden tot een decennium van ervaring in de algemene schoonmaaksector, zijn pad heeft zich niet alleen geëvolueerd in expertise, maar ook in specialisatie.

Ons verhaal

Net als de onderscheidende strepen van een zebra, streven wij ernaar om onszelf van de rest te onderscheiden. Maar bij ons is het niet enkel zwart-wit; het is de gedetailleerde vakmanschap, de consistente kwaliteitsgarantie, het adaptief probleemoplossend vermogen en de oprechte klantbetrokkenheid die ons anders maken.

Een belangrijk aspect van ons ethos is ons streven naar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Waar mogelijk schenken we meubels die we redden aan goede doelen, omdat elke streep, elk stukje en elke handeling ertoe doet. Samen kunnen we strepen trekken naar een schonere, zorgzamere toekomst.

White ZebraMeer dan alleen strepen.

Waarom White Zebra

  • Écht maatschappelijk verantwoord
  • Warm & meelevend personeel

  • Specialisatie in nichemarkten ontstaan uit passie

  • Snelle respons & discretie
0
Jaren ervaring
0
Meubels gered & gedoneerd
0
Percentage terugkerende klanten

Google

Straffe reviews

In de wereld van dienstverlening kan het soms zwart-wit lijken, net als de kenmerkende strepen van een zebra. Maar wanneer het aankomt op feedback, laten onze klanten een regenboog van kleurrijke ervaringen zien. Onderstaande reacties geven een beeld van de kwaliteit, toewijding en het vakmanschap dat we dagelijks leveren. Elk project, groot of klein, benaderen we met dezelfde zorg en passie.

Jannick Vastenavondt
Jannick Vastenavondt
Isabelle Loris
Isabelle Loris
Majid Kandrouchi
Majid Kandrouchi
Steven D0
Steven D0