Zebra
op maat

Bij White Zebra begrijpen we dat elke situatie uniek is. Of het nu gaat om standaard klusjes om een pand verkoops- of verhuurklaar te maken, of de gedetailleerde afhandeling zoals het plaatsen van brandmelders aan het einde van een project – wij bieden maatwerk voor elke situatie.

  • Respons in 48u
  • Alles-in-één oplossing

  • Op maat gemaakte aanpak

250+

Projecten uitgevoerd

97%

Tevreden klanten

Zebra op maat

Reiniging
op maat

Elke situatie verdient een op maat gemaakte aanpak. Bij White Zebra gaan we verder dan de standaard schoonmaak- en ontruimingsdiensten. Wij zijn uw partner in het creëren van een schone, functionele ruimte, ongeacht uw unieke uitdagingen.

Brede
expertise

Ervaren
team

Maatwerk
oplossingen

Voor particulieren, aannemers, bedrijven etc.

Gepersonaliseerde diensten
voor elke situatie

Ons doel? U een zorgeloze ervaring bieden waarbij kwaliteit, discretie en efficiëntie centraal staan. Wij nemen met uw goedkeuring alles over zodat u volledig ontzorgd wordt.

  • Specifieke vervuiling: of het nu gaat om speciale chemische residuen, historische verontreinigingen of ongebruikelijke omstandigheden, ons team is getraind om effectieve en veilige oplossingen te bieden.

  • Bijzondere inboedel: kostbare kunstwerken, antieke meubels of andere waardevolle bezittingen? Wij zorgen voor een zorgvuldige en respectvolle behandeling.

  • Complexe projecten: in bepaalde omgevingen, zoals industriële sites of chemische labs, is veiligheid een topprioriteit. Ons team is getraind om in deze omstandigheden te werken, waarbij we de hoogste veiligheidsnormen hanteren.
  • Urgente aanvragen: of het nu gaat om plotselinge schade, een onverwachte gebeurtenis of een last-minute behoefte, wij kunnen snel en efficiënt reageren om aan uw dringende schoonmaakbehoeften te voldoen.

  • Post-renovatie & constructie: Na een grote renovatie of bouwproject is er vaak een aanzienlijke schoonmaakbehoefte. We kunnen fijn bouwstof, verfresten en andere bouwgerelateerde vervuilingen aanpakken.

  • Hygiënische dieptereiniging: Voor medische faciliteiten, laboratoria en andere ruimtes waar hygiëne van het grootste belang is. We gebruiken gespecialiseerde technieken en producten om een steriele omgeving te garanderen.

0
Jaren ervaring
0
Meubels gered & gedoneerd
0
Percentage terugkerende klanten

Hoe gaan we
te werk

U kunt op White Zebra rekenen voor een zorgvuldige en professionele aanpak. Elk project krijgt van ons de aandacht en zorg die het verdient.

01

Intake en inspectie

Samen met u verkennen we de specifieke behoeften van uw project. Dit zorgt voor een grondige voorbereiding en een duidelijk plan van aanpak.

02

Voorbereiding

Ons team bereidt zich voor met de juiste tools, procedures en producten, afgestemd op uw unieke situatie.

03

Uitvoering

Met oog voor detail en respect voor uw bezittingen voeren we de schoonmaak- en ontruimingsdiensten uit zoals vooropgesteld in het plan van aanpak.

04

Eindbeoordeling en oplevering

Voordat we afronden, lopen we samen met u een inspectieronde. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Google

Straffe reviews

In de wereld van dienstverlening kan het soms zwart-wit lijken, net als de kenmerkende strepen van een zebra. Maar wanneer het aankomt op feedback, laten onze klanten een regenboog van kleurrijke ervaringen zien. Onderstaande reacties geven een beeld van de kwaliteit, toewijding en het vakmanschap dat we dagelijks leveren. Elk project, groot of klein, benaderen we met dezelfde zorg en passie.

Jannick Vastenavondt
Jannick Vastenavondt
Isabelle Loris
Isabelle Loris
Majid Kandrouchi
Majid Kandrouchi
Steven D0
Steven D0